MojaBeba.com

portal za roditelje i trudnice

 

 

 

 

Kratak sadržaj
1. Trudnoca & Porodjaj
2. Moja beba
3. Kutak za mame
4. Kutak za tate
5. Pitajte strucnjake
6. Vasa iskustva
7. Saveti
8. Vesti & Obavestenja
9. Pisma citalaca
10. Promocija proizvoda
11. Pampers vesti
12. Maticne celije

Rent A Car Kragujevac

Pirotehnika Piro-Mania


 
POSLOVNI ADRESAR
 
auto oglasi


 

Pretraga sajta:

Loading
Trenutni odeljak: Kutak za mame


2011-03-15. Podstaknite svoj libido na potpuno prirodan način

Podstaknite svoj libido na potpuno prirodan način Da li je Vaš seksualni nagon u padu ovih dana? Sledi par saveta koji mogu pojačati libido i vratiti ljubavni život na pravu stazu.

Redovan seksualni život predstavlja odličan trening, ali takođe pomaže u borbi protiv depresije, snižava krvni pritisak i popravlja imuni sistem.

Vežbajte malo
Podstaknite svoj libido na potpuno prirodan načinSvi znamo da se redovnim vežbanjem održava dobar izgled, ali samo 15 do 20 minuta dnevno pokreće pumpanje krvi i poboljšava njen protok kroz organizam. Samim tim se osećate sposobnijim i spremnijim za uživanje u seksu.

Jedite orašaste plodove i semenke
Bundevino seme, brazilski orah, badem i ostalo voće sadrže visoke nivoe arginina, amino kiseline koja povećava protok krvi u genitalijama. Stručnjaci ih zovu prirodnom vijagrom i trebalo bi da libidu daju neverovatan podstrek.

Jedite čokoladu
Nažalost, ne preporučujemo štanglu obične čokolade. Ukoliko želite da popravite svoj libido, potrebno je da jedete crnu ili zelenu čokoladu bogatu kakaom. Ova vrsta čokolade sadrži feniletilamin, hemikaliju koju proizvodi mozak kada smo zaljubljeni.

Stavite zabranu na seks
Ako zabranite nešto, to zabranjeno će postati lepše i slađe nego bilo šta drugo i činićete sve da ga dobijite, a kada ga dobijete osećaćete se zadovoljno i srećno. Tako je i sa zabranom na seks. Namerno ga ne upražnjavajte. Za to vreme će libido dostići svoj vrhunac, a kada se nađete u naručju voljene osobe, ni Vi nećete biti daleko.

Pripremite romantičnu večeru
Možda zvuči kao kliše, ali izvadite sveće i flašu vina i uživajte u romantičnoj večeri za dvoje. Sama činjenica da provodite vreme zajedno će ućvrstiti već postojeću i jaku vezu koja postoji među Vama. Držanje za ruke takođe pojačava misli o seksu i seksualni nagon.

Stavite povez na oči
Kada ste u nemogućnosti da koristite jedno čulo, sva ostala se izoštravaju. Povez ne samo da daje mističnu notu već Vam pruža mogućnost da se više skoncentrišete na to šta partner govori i osećate šta Vam radi.

Budite srećni
Depresija je krivac za 3 od 10 slučaja gde je problem nizak libido tako da popravljane tih simptoma može uticati i na boljitak u spavaćoj sobi.
Stres takođe loše utiče na seksualnu želju jer Vam odvlači pažnju sa svakoga i svega što radite. Čak i nešto jednostavno kao što je topla kupka Vam može smetnuti brige sa uma i usmeriti sve želje ka partneru.

Prestanite sa pušenjem
Pored svih loših strana koje nosi sa sobom, pušenje smanjuje protok krvi kroz organizam. Ono u suštini sužava krvne sudove, posebno u genitalnom delu. Pored svega toga, ostavlja loš zadah i smanjuje nivo energije.

Trenutni odeljak: Kutak za mame
POGLEDAJTE JOS:


2012-07-11.  | 

DNK test krvi bi mogao otkriti Daunov sindrom

DNK test krvi bi mogao otkriti Daunov sindromNaučnici su razvili novi DNK test krvi koji bi mogao da otkrije Daunov sindrom, čime bi se izbegli invazivni i potencijalno rizični testovi.

Daunov sindrom je doživotno stanje koje nije veoma retko, ali zbog toga nije ni zanemarljivo. Utiče na detetovu sposobnost učenja i može prouzrokovati određene zdravstvene probleme.2011-03-14.  | 

Da li previše vremena provodite unutra?

Da li previše vremena provodite unutra? Ako Vam se dan sastoji od ustajanja, ulaska u auto, provođenja radnog vremena u kancelariji ili ostajanja u kući ceo dan i na kraju odlaska u krevet, onda ne uzimate dovoljno svežeg vazduha ili sunčeve svetlosti.2010-08-05.  | 

Žene i glavobolja

Žene i glavoboljaČinjenica je da pre puberteta dečaci pate više od migrene u odnosu na devojčice, ali nakon 11. godine devojčice su te koje češće boluju. Tada je odnos 3:1 i neprestano raste do zrelog doba. Očigledan je uticaj hormona u pojavi glavobolja. Ili nije očigledan uopšte.

Dok istraživači veruju da postoji veza između nivoa estrogena i migrena, nije samo variranje ovog ženskog hormona jedini krivac za nastanak jakih glavobolja. Normalno je da nivo ženskih hormona skače i pada (i tako u krug), dok žena prolazi kroz menstrualni ciklus. Ponekad centralni nervni sistem reaguje na ove promene tako što kod žene izaziva migrenu.2005-12-26.  | 

Dani posle porodjaja

Beba je tu! Uzbudjeni ste, srecni, uplaseni ali i veoma iscrpljeni. Grupa pozitivnih i negativnih emocija kruzi u vama, cak u celoj toj guzvi vi se cak pitate i kada cete ponovo uci u staru garderobu. Pojedini tecajevi za trudnice pripremaju vas za porodjaj, ali ne i za ono sto sledi posle porodjaja.2011-02-22.  | 

Kamen u bešici

Gde nastaje kamen?

Kamen u bešiciNije neobično da se mali kristali formiraju u urinu svakog zdravog čoveka jer su mnoge supstance, kojih se rešavaju bubrezi, rastvorljivi samo u vodi. Promena kiselosti urina može promeniti hemijsku sredinu i samim tim izazvati stvaranje kristala. Ovi kristali su mali i brzo nestaju ne izazivajući bilo kakve simptome ili tegobe.
Cilibarske ogrlice za bebe

Reklamirajte Va biznis po najniim cenama u Srbiji. Popusti su svuda oko Vas, pronađite ih sa aplikacijom 'Lovac na popuste'.


TV Program

ExYu Radio stanice online

     

 

Copyright www.mojabeba.com  Sva prava zadrzana.   design by IMS