MojaBeba.com

portal za roditelje i trudnice

 

 

 

 

Kratak sadržaj
1. Trudnoca & Porodjaj
2. Moja beba
3. Kutak za mame
4. Kutak za tate
5. Pitajte strucnjake
6. Vasa iskustva
7. Saveti
8. Vesti & Obavestenja
9. Pisma citalaca
10. Promocija proizvoda
11. Pampers vesti
12. Maticne celije

Rent A Car Kragujevac

Pirotehnika Piro-Mania


 
POSLOVNI ADRESAR
 
auto oglasi


 

Pretraga sajta:

Loading
Trenutni odeljak: Kutak za mame


2011-03-15. Podstaknite svoj libido na potpuno prirodan način

Podstaknite svoj libido na potpuno prirodan način Da li je Vaš seksualni nagon u padu ovih dana? Sledi par saveta koji mogu pojačati libido i vratiti ljubavni život na pravu stazu.

Redovan seksualni život predstavlja odličan trening, ali takođe pomaže u borbi protiv depresije, snižava krvni pritisak i popravlja imuni sistem.

Vežbajte malo
Podstaknite svoj libido na potpuno prirodan načinSvi znamo da se redovnim vežbanjem održava dobar izgled, ali samo 15 do 20 minuta dnevno pokreće pumpanje krvi i poboljšava njen protok kroz organizam. Samim tim se osećate sposobnijim i spremnijim za uživanje u seksu.

Jedite orašaste plodove i semenke
Bundevino seme, brazilski orah, badem i ostalo voće sadrže visoke nivoe arginina, amino kiseline koja povećava protok krvi u genitalijama. Stručnjaci ih zovu prirodnom vijagrom i trebalo bi da libidu daju neverovatan podstrek.

Jedite čokoladu
Nažalost, ne preporučujemo štanglu obične čokolade. Ukoliko želite da popravite svoj libido, potrebno je da jedete crnu ili zelenu čokoladu bogatu kakaom. Ova vrsta čokolade sadrži feniletilamin, hemikaliju koju proizvodi mozak kada smo zaljubljeni.

Stavite zabranu na seks
Ako zabranite nešto, to zabranjeno će postati lepše i slađe nego bilo šta drugo i činićete sve da ga dobijite, a kada ga dobijete osećaćete se zadovoljno i srećno. Tako je i sa zabranom na seks. Namerno ga ne upražnjavajte. Za to vreme će libido dostići svoj vrhunac, a kada se nađete u naručju voljene osobe, ni Vi nećete biti daleko.

Pripremite romantičnu večeru
Možda zvuči kao kliše, ali izvadite sveće i flašu vina i uživajte u romantičnoj večeri za dvoje. Sama činjenica da provodite vreme zajedno će ućvrstiti već postojeću i jaku vezu koja postoji među Vama. Držanje za ruke takođe pojačava misli o seksu i seksualni nagon.

Stavite povez na oči
Kada ste u nemogućnosti da koristite jedno čulo, sva ostala se izoštravaju. Povez ne samo da daje mističnu notu već Vam pruža mogućnost da se više skoncentrišete na to šta partner govori i osećate šta Vam radi.

Budite srećni
Depresija je krivac za 3 od 10 slučaja gde je problem nizak libido tako da popravljane tih simptoma može uticati i na boljitak u spavaćoj sobi.
Stres takođe loše utiče na seksualnu želju jer Vam odvlači pažnju sa svakoga i svega što radite. Čak i nešto jednostavno kao što je topla kupka Vam može smetnuti brige sa uma i usmeriti sve želje ka partneru.

Prestanite sa pušenjem
Pored svih loših strana koje nosi sa sobom, pušenje smanjuje protok krvi kroz organizam. Ono u suštini sužava krvne sudove, posebno u genitalnom delu. Pored svega toga, ostavlja loš zadah i smanjuje nivo energije.

Trenutni odeljak: Kutak za mame
POGLEDAJTE JOS:


2010-12-28.  | 

Alkoholna pića za Novu godinu i Božić

Alkoholna pića za Novu godinu i BožićSvako voli da se malo opusti za Novu godinu i Božić, a dobra vest je da to može biti zdravije nego što mislite. Američka istraživanja su pokazala da svakodnevno unošenje alkohola u organizam (naravno, u umerenim količinama) vodi ka „uspešnom starenju“, posebno kod žena.

Kako je vreme praznika pred nama, ovo je dobra vest za one koji se nadaju da će uživati u čašici ili dve. Nudimo Vam listu alkoholnih pića gde smo procenili koje su dobiti istih, ali i koje su „mamurluk-posledice“.2011-11-27.  | 

Brak: Ne bežite od prošlosti

Brak: Ne bežite od prošlostiStvarate prošlost od trenutka kada započnete vezu sa partnerom. Uspomene koje stvarate su Vaše i samo Vaše. Kada prolazite kroz teške trenutke, prisetite se onih lepih koje ste proveli zajedno. Prošlost može biti najbolji učitelj. Iskoristite svoja iskustva kako bi naučili na greškama i sprečili da se ponove ubuduće.2008-10-30.  | 

Postporođajna iscrpljenost

Postporodjajna iscrpljenostUmorni ste? Ili samo iscrpljeni? To su jedne od najčešćih pritužbi novopečenih mama. Ne samo da vam je telo prošlo kroz neverovatan fizički izazov – porođaj, već sada i brinete o novorođenčetu kome je potrebna hrana, promena pelena i neprestana pažnja. Nažalost, iscrpljenost može trajati mesecima u zavisnosti od toga koliko dobro vaša beba spava i koliko ste vi dobri u aktivnosti „dremni kad god možeš“. Većina novopečenih mama se oseća bolje posle perioda od dva do tri meseca.2008-11-15.  | 

Recite mi da će vremenom postati lakše!

Recite mi da će vremenom postati lakše!Svi mi koji smo se upustili u divno, ali iscrpljujuće rano roditeljstvo želimo da znamo sledeće. Kada ce postati lakše? Da li će se osećaj da sve radite polovično umanjiti pošto vaše dete napuni tri ili šest ili šesnaest godina? Da li se energija koju ste posedovali na početku braka ikada vraća? Da li  će staza života postati manje trnovita?

 

 

 2012-01-23.  | 

Nasilje u porodici: Efekat na decu

Nasilje u porodici: Efekat na decuNasilje u porodici je veliki problem današnjice i na dosta načina se odražava na decu. Može uticati na njihov uspeh u školi, drugarastva i emocionalani razvoj. Njih pogađa i kada samo čuju ili vide svađe između odraslih kojima veruju. Uz to, stariji koji zlostavljaju ili su zlostavljani usled svoje situacije ne vode računa o svojoj deci i stoga njihove razvojne i emocionalne potrebe ispaštaju.
Cilibarske ogrlice za bebe

Reklamirajte Va biznis po najniim cenama u Srbiji. Popusti su svuda oko Vas, pronađite ih sa aplikacijom 'Lovac na popuste'.


TV Program

ExYu Radio stanice online

     

 

Copyright www.mojabeba.com  Sva prava zadrzana.   design by IMS