MojaBeba.com

portal za roditelje i trudnice

 

 

 

 

Kratak sadržaj
1. Trudnoca & Porodjaj
2. Moja beba
3. Kutak za mame
4. Kutak za tate
5. Pitajte strucnjake
6. Vasa iskustva
7. Saveti
8. Vesti & Obavestenja
9. Pisma citalaca
10. Promocija proizvoda
11. Pampers vesti
12. Maticne celije

Rent A Car Kragujevac

Pirotehnika Piro-Mania


 
POSLOVNI ADRESAR
 
auto oglasi


 

Pretraga sajta:

Loading
Trenutni odeljak: Kutak za mame


2011-03-15. Podstaknite svoj libido na potpuno prirodan način

Podstaknite svoj libido na potpuno prirodan način Da li je Vaš seksualni nagon u padu ovih dana? Sledi par saveta koji mogu pojačati libido i vratiti ljubavni život na pravu stazu.

Redovan seksualni život predstavlja odličan trening, ali takođe pomaže u borbi protiv depresije, snižava krvni pritisak i popravlja imuni sistem.

Vežbajte malo
Podstaknite svoj libido na potpuno prirodan načinSvi znamo da se redovnim vežbanjem održava dobar izgled, ali samo 15 do 20 minuta dnevno pokreće pumpanje krvi i poboljšava njen protok kroz organizam. Samim tim se osećate sposobnijim i spremnijim za uživanje u seksu.

Jedite orašaste plodove i semenke
Bundevino seme, brazilski orah, badem i ostalo voće sadrže visoke nivoe arginina, amino kiseline koja povećava protok krvi u genitalijama. Stručnjaci ih zovu prirodnom vijagrom i trebalo bi da libidu daju neverovatan podstrek.

Jedite čokoladu
Nažalost, ne preporučujemo štanglu obične čokolade. Ukoliko želite da popravite svoj libido, potrebno je da jedete crnu ili zelenu čokoladu bogatu kakaom. Ova vrsta čokolade sadrži feniletilamin, hemikaliju koju proizvodi mozak kada smo zaljubljeni.

Stavite zabranu na seks
Ako zabranite nešto, to zabranjeno će postati lepše i slađe nego bilo šta drugo i činićete sve da ga dobijite, a kada ga dobijete osećaćete se zadovoljno i srećno. Tako je i sa zabranom na seks. Namerno ga ne upražnjavajte. Za to vreme će libido dostići svoj vrhunac, a kada se nađete u naručju voljene osobe, ni Vi nećete biti daleko.

Pripremite romantičnu večeru
Možda zvuči kao kliše, ali izvadite sveće i flašu vina i uživajte u romantičnoj večeri za dvoje. Sama činjenica da provodite vreme zajedno će ućvrstiti već postojeću i jaku vezu koja postoji među Vama. Držanje za ruke takođe pojačava misli o seksu i seksualni nagon.

Stavite povez na oči
Kada ste u nemogućnosti da koristite jedno čulo, sva ostala se izoštravaju. Povez ne samo da daje mističnu notu već Vam pruža mogućnost da se više skoncentrišete na to šta partner govori i osećate šta Vam radi.

Budite srećni
Depresija je krivac za 3 od 10 slučaja gde je problem nizak libido tako da popravljane tih simptoma može uticati i na boljitak u spavaćoj sobi.
Stres takođe loše utiče na seksualnu želju jer Vam odvlači pažnju sa svakoga i svega što radite. Čak i nešto jednostavno kao što je topla kupka Vam može smetnuti brige sa uma i usmeriti sve želje ka partneru.

Prestanite sa pušenjem
Pored svih loših strana koje nosi sa sobom, pušenje smanjuje protok krvi kroz organizam. Ono u suštini sužava krvne sudove, posebno u genitalnom delu. Pored svega toga, ostavlja loš zadah i smanjuje nivo energije.

Trenutni odeljak: Kutak za mame
POGLEDAJTE JOS:


2012-10-03.  | 

Studije otkrivaju visok sadržaj soli u kobasicama

Studije otkrivaju visok sadržaj soli u kobasicamaPo novim istraživanjima, trebalo bi da pripazite kada je reč o kobasicama jer sadrže zabrinjavajuće dosta soli.

Istraživači su pregledali 300 komada svežeg i zamrznutog mesa, uključujući vegeterijanske kobasice u Velikoj Britaniji. Otkrili su da se jedna trećina mesa ne slaže sa standardima propisanim zakonom o sadržaju soli za prethodnu godinu, a da ne govorimo o narednoj.2010-08-29.  | 

Da li ste udati za svog supruga ili posao?

Da li ste udati za svog supruga ili posao?Neki ljudi su dovoljno srećni i rade posao koji zaista vole. Ulažu dosta energije u rad da bi kasnije uživali u rezultatima. Rade dosta i sa oduševljenjem pričaju o svom poslu svakome ko želi da ih sluša. Često su vrlo iscrpljeni i nemaju snage ni za šta drugo pa čak ni za svog supružnika.

Za takve ljude se kaže da su venčani sa svojim poslom. Kako se ova izreka odnosi na njihov brak i partnera? Obično podrazumeva da je partner na drugom mestu, što je uspešan recept za propast braka. Iako ste jako zadovoljni poslom morate staviti brak na prvo mesto. Posao ne sme biti na uštrb Vašeg odnosa sa partnerom.2010-12-31.  | 

Neredovna ili retka menstruacija (Oligomenoreja)

Neredovna ili retka menstruacija (Oligomenoreja)Normalno je da periodi budu svetlije boje i neredovni kada počnete da ih dobijate. Oni takođe postaju retki kada ste u zrelim godinama i pred menopauzom. Ovo je normalna pojava pošto više nećete proizvoditi jajne ćelije i tu se plodnost završava.2011-10-05.  | 

Grudi su se promenile posle trudnoće

Grudi su se promenile posle trudnoće Nije neuobičajeno da posle trudnoće tj. dojenja dođe do promene grudi jer se menja masno tkivo koji čini većinu njihovog sastava. Mnoge žene se žale da im je jedna dojka manja od druge, a stanje se ne popravlja ni nakon naredne trudnoće. Da li možete učiniti nešto po tom pitanju?2011-10-16.  | 

Izvucite pouku iz propalog braka

Izvucite pouku iz propalog brakaVeoma je korisno da razmišljate o greškama koje su se desile u prethodnoj vezi kako biste sprečili da se ponovo dese u sadašnjoj. Na primer, ako ste osećali da Vas partner ne ceni dovoljno, iskoristite to kako biste uvideli čime ste doprineli takvom stanju. Da li ste težili ka podcenjivanju? Da li je bivši partner znao kako da pokaže zahvalnost i cenjenje? Kada shvatite zašto Vas nisu uvažavali, moći ćete da preduzmete odgovarajuće korake i sprečite da se to ponovi u sadašnjem braku.
Cilibarske ogrlice za bebe

Reklamirajte Va biznis po najniim cenama u Srbiji. Popusti su svuda oko Vas, pronađite ih sa aplikacijom 'Lovac na popuste'.


TV Program

ExYu Radio stanice online

     

 

Copyright www.mojabeba.com  Sva prava zadrzana.   design by IMS