MojaBeba.com

portal za roditelje i trudnice

 

 

 

 

Kratak sadržaj
1. Trudnoca & Porodjaj
2. Moja beba
3. Kutak za mame
4. Kutak za tate
5. Pitajte strucnjake
6. Vasa iskustva
7. Saveti
8. Vesti & Obavestenja
9. Pisma citalaca
10. Promocija proizvoda
11. Pampers vesti
12. Maticne celije

Rent A Car Kragujevac

Pirotehnika Piro-Mania


 
POSLOVNI ADRESAR
 
auto oglasi


 

Pretraga sajta:

Loading
Trenutni odeljak: Moja bebaRazno


2010-12-26. Novogodišnji i božićni paketići

Novogodišnji i božićni paketićiNova godina i Božić su dani kojima se deca najviše raduju tokom godine. Tada je sve u znaku radosti, ljubavi i davanja (a tu najviše misle na poklone). Uglavnom deci nije bitno šta je u pokonu koliko samo uzbuđenje dok ga otvaraju. Paketiće donosi Deda Mraz i stavlja ih ispod jelke, a za mališane to je čika u crvenom odelu koga se u prvi mah i uplaše.

Novogodišnji i božićni paketićiOno što je sigurno je da za decu Nova godina i Božić imaju veliki značaj i dešava se da čak i nekoliko meseci pred Novu godinu pišu pismo Deda Mrazu u kome govore da su bili dobri tokom čitave godine i nabrajaju sve ono što bi želeli kao nagradu za svoj uspeh i trud. Mala deca, još uvek ne znajući da pišu, znaju da će im jedan deka u crvenom doneti punu kesu slatkiša i igračaka.

Detetu nikako ne bi trebalo uskratiti radost paketića bez obzira kakva je finansijska situacija jer će ga se sećati čitave godine dok opet ne dođe vreme za novi.

Da li kupiti već upakovan paketić ili ga sami praviti?

Odluka je na Vama. Obe mogućnosti imaju svoje prednosti. Ako se odlučite da kupite upakovani paketić, uštedećete na vremenu jer je kupovina brza i jednostavna, a cena zavisi od onoga šta se nalazi u njemu. Često na ovakav tip paketića prodavnice daju popuste. Ipak, ne možete videti šta se sve nalazi u paketiću i rizikujete da mališan ne dobije omiljeni slatkiš ili igračku.

Kada se odlučite da sami napravite paketić, odvojite jedno popodne za kupovinu. Ovog puta Vi birate sve što će se naći unutra, a to oduzima vreme. Ko bolje od Vas zna šta dete voli i time se vodite. Uglavnom prodavnice dozvoljavaju da odaberete sadržaj paketića, a oni ga na kraju samo upakuju. Ne morate se odlučiti ni za to već ukoliko ste kreativni, sami osmislite način da upakujete paketiće i poklone.

Šta sve treba da sadrži paketić?

Najbitnije je da bude prilagođen uzrastu mališana. Sigurno da detetu od godinu dana nisu potrebni slatkiši i igračke sa kojima nije bezbedno da se igra. Njegov paketić napunite zvečakama, glodalicama, novim flašicama, plišanim igračkima i odelcima. Eto idealne prilike da kupite sve što Vam fali u ormariću za bebu, a da pritom i ona bude srećna.

Za starije dete je obično jednostavnije sastaviti novogodišnji paketić. Ono će se obradovati slatkišima, grickalicama, igračkama i priboru za školu. Vodite računa o uzrastu i polu deteta, kao i njegovom ukusu kako bi mu se poklon još više dopao.
Trenutni odeljak: Moja bebaRazno
POGLEDAJTE JOS:


2011-11-13.  | 

Top 5 najzdravijih dečijih navika

Top 5 najzdravijih dečijih navikaPostoje dobre i loše navike, ali ovih pet čuvaju zdravlje Vašeg mališana.

Činite sve što je u Vašoj moći da sprečite da se dete prehladi ili inficira – od uravnoteženih obroka do ribanja podova na kojima se igra. Ali to je samo pola bitke: dete mora da nauči samo da se čuva, a postoji puno toga čemu treba da ga naučite. Počnite od objašnjenja da su bacili odgovorni za onaj odvratan osećaj koji ima kada je bolesno. Takvi razgovori upućuju dete na zdrave navike. Biće potrebno da iznova i iznova pokazujete ove lekcije iz higijene, ali uskoro će im ući u trag – i početi da ih praktikuje (bar većim delom vremena). Sa kojim lekcijama treba početi?2011-11-15.  | 

Putovati javnim prevozom

Putovati javnim prevozomDok se u prošlosti smatralo da javni prevoz nije pogodan za bebe, u nadi da ohrabre i izvuku ljude iz njihovih automobila, zastupnici prevoza vozom i autobusom su napravili pomake. Mnogi su počeli da prave izmene na  svojim vozilima i u uslugama kako bi bile prihvatljivije ljudima sa decom.2011-12-06.  | 

Zabune o kofeinu

Zabune o kofeinuNe dozvoljavate svom detetu da pije energetska pića, posebno uveče jer mu kofein neće dozvoliti da zaspi, a ujutru čim ustanete posegnete za šoljom kafe. Šta je kofein uopšte?2011-10-27.  | 

Užina za decu

Užina za decuUžina, kao međuobrok, brine mnoge roditelje koji često pokušavaju da je ukinu. To nije potrebno niti je korisno. Deca ne mogu mnogo da pojedu tokom jednog obroka te je neophodno da jedu na svaka 3 sata. Ono što je bitno je da imate kontrolu nad vremenom predviđenim za užinu kao i vrstom hrane koja se konzumira.2009-04-29.  | 

Kućni ljubimac - DA ili NE?

Kućni ljubimac - DA ili NE?Dete vam se već „popelo na glavu“ svojim zahtevom da mu pošto-poto nabavite kućnog ljubimca: hoće kucu ili macu, hrčka, papagaja, kornjaču... Vi to uporno odbijate jer znate na šta bi se svodilo. U početku će naravno biti oduševljeno ljubimcem, to će mu zaista biti glavna preokupacija, a zatim će mu dosaditi te će sve obaveze oko čišćenja za njim ili izvođenja u šetnju prepustiti vama. Razmislite još jednom, stvari ne moraju baš tako da izgledaju.
Cilibarske ogrlice za bebe

Reklamirajte Va biznis po najniim cenama u Srbiji. Popusti su svuda oko Vas, pronađite ih sa aplikacijom 'Lovac na popuste'.


TV Program

ExYu Radio stanice online

     

 

Copyright www.mojabeba.com  Sva prava zadrzana.   design by IMS