MojaBeba.com

portal za roditelje i trudnice

 

 

 

 

Kratak sadržaj
1. Trudnoca & Porodjaj
2. Moja beba
3. Kutak za mame
4. Kutak za tate
5. Pitajte strucnjake
6. Vasa iskustva
7. Saveti
8. Vesti & Obavestenja
9. Pisma citalaca
10. Promocija proizvoda
11. Pampers vesti
12. Maticne celije

Rent A Car Kragujevac

Pirotehnika Piro-Mania


 
POSLOVNI ADRESAR
 
auto oglasi


 

Pretraga sajta:

Loading
Trenutni odeljak: Kutak za mame


2010-08-29. Da li ste udati za svog supruga ili posao?

Da li ste udati za svog supruga ili posao?Neki ljudi su dovoljno srećni i rade posao koji zaista vole. Ulažu dosta energije u rad da bi kasnije uživali u rezultatima. Rade dosta i sa oduševljenjem pričaju o svom poslu svakome ko želi da ih sluša. Često su vrlo iscrpljeni i nemaju snage ni za šta drugo pa čak ni za svog supružnika.

Za takve ljude se kaže da su venčani sa svojim poslom. Kako se ova izreka odnosi na njihov brak i partnera? Obično podrazumeva da je partner na drugom mestu, što je uspešan recept za propast braka. Iako ste jako zadovoljni poslom morate staviti brak na prvo mesto. Posao ne sme biti na uštrb Vašeg odnosa sa partnerom.

Mnogo radite i volite što je tako

Da li ste udati za svog supruga ili posao?Uzmimo primer da Vi i Vaš suprug radite poslove koje volite. Do sada ste uspevali da uložite dovoljno truda u odnos i imate odličan brak. Međutim, u poslednje vreme ste previše zagriženi za posao. Veoma ste uzbuđeni zbog projekta na kome radite. Radite 12 sati dnevno, donosite posao kući i radite skoro svaki vikend. Jedino o čemu pričate je o svom poslu i napretku u karijeri. Potpuno ste obuzeti radom.

Suprug se oseća zapostavljenim i ogorčenim. Podržava Vas i ponosan je na Vaše uspehe, ali u poslednje vreme nemate dovoljno vremena za njega. Svaki put kada izađete, pričate o poslu. Ne pitate ga kako je i kao da više ne razmišljate o Vašoj vezi. Prestali ste da obraćate pažnju na sitnice. Posvećeni ste poslu i samo poslu. Udati ste za posao, a svoj brak dovodite u ozbiljnu opasnost.

Kada muž želi da razgovara sa Vama o tome, uvek mu prebacite kako njega nije briga za Vašu karijeru, uspeh, da ste mislili pošto je Vama toliko bitno da je i njemu. Shvatili ste supruga zdravo za gotovo. Onda kada Vam kaže da neće uvek biti uz Vas jer ni Vi niste bili iz njega u poslednje vreme, šokiraćete se.

Tek onda postajete svesni koliko ste radili i kako ste pogrešno pretpostavili da će brak opstati, a da ne ulažete u njega. Morate ozbiljno razgovarati sa svojim suprugom o tome kako da ostanete uspešni na poslu, a imate vremena za njega. Ono što je bitno za supruga je da vidi kako se trudite da veza opstane i dajete sve od sebe da pronađete rešenje. Ne razgovarajte o poslu kada ste sa njim. Sigurno da možete efikasnije rasporediti vreme na poslu. Vidite kolika je ušteda vremena ako neke poslove završavate telefonom. Prebacite polovinu večernjih sastanaka za ujutru.

Kada izvršite neophodne promene, imaćete više vremena da ulažete u svoj brak. Bićete srećniji kao i Vaš suprug. Popravićete odnos sa partnerom tek onda kada shvatite da morate raditi na odnosu sa mužem bez obzira koliko ste zauzeti na poslu.
Trenutni odeljak: Kutak za mame
POGLEDAJTE JOS:


2011-06-22.  | 

Nesvestica

Šta je nesvestica?
Nesvestica kod zenaNesvestica može biti uzrokovana velikim brojem faktora koji su povezani sa srcem, cirkulacijom, krvnim pritiskom i disanjem. Tip nesvestice o kome ćemo pričati u ovom članku je najčešći i može se desiti čak i zdravim osobama.2011-10-12.  | 

Da li postoji neka krema protiv strija koja stvarno deluje?

Da li postoji neka krema protiv strija koja stvarno deluje?Zar ne želimo svi da se pojavi neka čudotvorna krema koja uklanja podočnjake, bore i mrlje na koži, i naravno celulit?!

Šalu na stranu, genetika igra veliku ulogu u svemu i ne prebacujte svu krivicu samo na sebe. Imajte na umu da 75-90% trudnica dobije strije, a najbolji način da ih se otarasite je da ne dozvolite da se pojave. Kako? Koža mora da bude vlažna, vlažna i vlažna. Na tržištu postoji mnogo proizvoda, posebno namenjenih rastućim stomacima.2010-12-28.  | 

Alkoholna pića za Novu godinu i Božić

Alkoholna pića za Novu godinu i BožićSvako voli da se malo opusti za Novu godinu i Božić, a dobra vest je da to može biti zdravije nego što mislite. Američka istraživanja su pokazala da svakodnevno unošenje alkohola u organizam (naravno, u umerenim količinama) vodi ka „uspešnom starenju“, posebno kod žena.

Kako je vreme praznika pred nama, ovo je dobra vest za one koji se nadaju da će uživati u čašici ili dve. Nudimo Vam listu alkoholnih pića gde smo procenili koje su dobiti istih, ali i koje su „mamurluk-posledice“.2010-10-14.  | 

Kako Vaše emotivno stanje utiče na dete?

Kako Vaše emotivno stanje utiče na dete?Možda ste oduvek samohrana majka, znali ste i pre nego što ste se odlučili na taj korak da ćete sami podizati dete ili ste od skoro sami i pokušavate da se izborite sa zahtevima roditeljstva.

Počnite da razgovarate
Roditelji misle kako deca ne mogu da razumeju osećanja odraslih, ali to nije nužno tačno. Ona znaju kada nešto nije u redu iako ne umeju to verbalno da iskažu. Najbolji način da odgovorite na svako pitanje je da budete iskreni. Odgovori treba da budu prilagođeni uzrastu deteta, ali imajte na umu da zadržavanje bitnih informacija ne podrazumeva uvek dobrobit deteta.2005-11-03.  | 

Nega ruku

Drage buduce mame, pored nege koju treba pruziti vasem telu i vasem licu, isto tako vase ruke takodje treba negovati, sto podrazumeva i negu vasih noktiju.

Ruke su nesto sto nam relativno pada u oci kada provodimo vreme sa nekom osobom, drugim recima ruke su ogledalo nase cistote i nase pedantnosti.
Cilibarske ogrlice za bebe

Reklamirajte Va biznis po najniim cenama u Srbiji. Popusti su svuda oko Vas, pronađite ih sa aplikacijom 'Lovac na popuste'.


TV Program

ExYu Radio stanice online

     

 

Copyright www.mojabeba.com  Sva prava zadrzana.   design by IMS