MojaBeba.com

portal za roditelje i trudnice

 

 

 

 

Kratak sadržaj
1. Trudnoca & Porodjaj
2. Moja beba
3. Kutak za mame
4. Kutak za tate
5. Pitajte strucnjake
6. Vasa iskustva
7. Saveti
8. Vesti & Obavestenja
9. Pisma citalaca
10. Promocija proizvoda
11. Pampers vesti
12. Maticne celije

Rent A Car Kragujevac

Pirotehnika Piro-Mania


 
POSLOVNI ADRESAR
 
auto oglasi


 

Pretraga sajta:

Loading
Trenutni odeljak: Kutak za mame


2010-08-29. Da li ste udati za svog supruga ili posao?

Da li ste udati za svog supruga ili posao?Neki ljudi su dovoljno srećni i rade posao koji zaista vole. Ulažu dosta energije u rad da bi kasnije uživali u rezultatima. Rade dosta i sa oduševljenjem pričaju o svom poslu svakome ko želi da ih sluša. Često su vrlo iscrpljeni i nemaju snage ni za šta drugo pa čak ni za svog supružnika.

Za takve ljude se kaže da su venčani sa svojim poslom. Kako se ova izreka odnosi na njihov brak i partnera? Obično podrazumeva da je partner na drugom mestu, što je uspešan recept za propast braka. Iako ste jako zadovoljni poslom morate staviti brak na prvo mesto. Posao ne sme biti na uštrb Vašeg odnosa sa partnerom.

Mnogo radite i volite što je tako

Da li ste udati za svog supruga ili posao?Uzmimo primer da Vi i Vaš suprug radite poslove koje volite. Do sada ste uspevali da uložite dovoljno truda u odnos i imate odličan brak. Međutim, u poslednje vreme ste previše zagriženi za posao. Veoma ste uzbuđeni zbog projekta na kome radite. Radite 12 sati dnevno, donosite posao kući i radite skoro svaki vikend. Jedino o čemu pričate je o svom poslu i napretku u karijeri. Potpuno ste obuzeti radom.

Suprug se oseća zapostavljenim i ogorčenim. Podržava Vas i ponosan je na Vaše uspehe, ali u poslednje vreme nemate dovoljno vremena za njega. Svaki put kada izađete, pričate o poslu. Ne pitate ga kako je i kao da više ne razmišljate o Vašoj vezi. Prestali ste da obraćate pažnju na sitnice. Posvećeni ste poslu i samo poslu. Udati ste za posao, a svoj brak dovodite u ozbiljnu opasnost.

Kada muž želi da razgovara sa Vama o tome, uvek mu prebacite kako njega nije briga za Vašu karijeru, uspeh, da ste mislili pošto je Vama toliko bitno da je i njemu. Shvatili ste supruga zdravo za gotovo. Onda kada Vam kaže da neće uvek biti uz Vas jer ni Vi niste bili iz njega u poslednje vreme, šokiraćete se.

Tek onda postajete svesni koliko ste radili i kako ste pogrešno pretpostavili da će brak opstati, a da ne ulažete u njega. Morate ozbiljno razgovarati sa svojim suprugom o tome kako da ostanete uspešni na poslu, a imate vremena za njega. Ono što je bitno za supruga je da vidi kako se trudite da veza opstane i dajete sve od sebe da pronađete rešenje. Ne razgovarajte o poslu kada ste sa njim. Sigurno da možete efikasnije rasporediti vreme na poslu. Vidite kolika je ušteda vremena ako neke poslove završavate telefonom. Prebacite polovinu večernjih sastanaka za ujutru.

Kada izvršite neophodne promene, imaćete više vremena da ulažete u svoj brak. Bićete srećniji kao i Vaš suprug. Popravićete odnos sa partnerom tek onda kada shvatite da morate raditi na odnosu sa mužem bez obzira koliko ste zauzeti na poslu.
Trenutni odeljak: Kutak za mame
POGLEDAJTE JOS:


2005-11-28.  | 

Nega kose za vreme trudnoce

Da bi strucno napisali ovaj clanak i da bi vam dali prave savete konsultovali smo se sa vlasnikom frizerskog salona ROOT iz Kragujevca, koji nam je objasnio kako pravilno negovati kosu u toku trudnoce.2008-03-27.  | 

Telesna težina nakon porođaja

Koliko brzo ćete izgubiti kilograme zavisi od nekoliko faktora, između ostalog i od broja kilograma koje ste dobili tokom trudnoće. Većina žena će izgubiti negde oko 4 do 6 kilograma u roku od 2 nedelje nakon porođaja. Do gubitka težine dolazi prvenstveno zbog viška tečnosti u telu, bebine težine i placente. Neke žene mogu izgubiti malo manje, druge malo više.2011-08-09.  | 

Fibroidi

FibroidiFibroidi su izrasline vezivnog tkiva koje nastaju na mišićnom zidu materice ili cerviksa (otvora grlića materice). Mogu se naći i na samom zidu, ispod spoljašnjeg omotača zida ili mogu napraviti ispupčenje u šupljini materice.

Fibroidi su više karakteristični za žene iznad 35 godina.2011-06-23.  | 

Praćenje ciklusa

Praćenje ciklusaAko ste tip osobe koji voli da se prepusti stvarima i njihovom toku, samo jedite pravilno, dobro se odmarajte, imajte redovan seks i najverovatnije ćete za šest meseci, do godinu dana, ostati u drugom stanju.2011-11-16.  | 

Vodič za roditelje: Fizička i emotivna podrška

Vodič za roditelje: Fizička i emotivna podrškaPreživeli ste uspone i padove koje nosi trudnoća, uspeli ste da se izborite sa svim izazovima (to Vi mislite!), naučili ste da menjate pelene. Sada sledi teži deo, onaj koji ne možete da kontrolišete- neprospavane noći, kaka, kaka, i još malo kake, i česte (nadasve neočekivane) posete od strane rođaka.
Cilibarske ogrlice za bebe

Reklamirajte Va biznis po najniim cenama u Srbiji. Popusti su svuda oko Vas, pronađite ih sa aplikacijom 'Lovac na popuste'.


TV Program

ExYu Radio stanice online

     

 

Copyright www.mojabeba.com  Sva prava zadrzana.   design by IMS