MojaBeba.com

portal za roditelje i trudnice

 

 

 

 

Kratak sadržaj
1. Trudnoca & Porodjaj
2. Moja beba
3. Kutak za mame
4. Kutak za tate
5. Pitajte strucnjake
6. Vasa iskustva
7. Saveti
8. Vesti & Obavestenja
9. Pisma citalaca
10. Promocija proizvoda
11. Pampers vesti
12. Maticne celije

Rent A Car Kragujevac

Pirotehnika Piro-Mania


 
POSLOVNI ADRESAR
 
auto oglasi


 

Pretraga sajta:

Loading
Trenutni odeljak: Saveti


2007-07-29. Vi ste dobra majka iako ne dojite

Ako dakle, ne mozete da dojite nemojte zbog toga osecati nikakvu krivicu, i ni za trenutak nemojte pomisliti da niste dobra majka.

Ovo nece imati nikakav znacaj, nikakve posledice na fizicki ili intelektualni razvoj vaseg deteta, nece skoditi njegovom zdravlju, nece doprinositi pojavi bolesti, i ni u cemu nece ometati njegovu sposobnost da bude srecno.Ne postoji u majcinom  mleku neki tajanstveni nepoznati princip koji bi predstavljao kljuc za srecno odrastanje.

Dojke jeste dobar posrednik izmedju majke i bebe, ali nije jedini.

Ako ne zelite da dojite, nemojte to ni ciniti. Samo vi i niko drugi treba da izabere svoj nacin veze sa novorodjencetom, pri cemu je, smatram, najvaznije da budete ono sto jeste.

Lekari su duzni da vam kazu istinu a to je: da je majcino mleko zaista najbolja hrana za bebu: ali da u vecini slucajeva izbor nije toliko vazan i da ce bebe isto tako dobro napredovati i sa prilagodjenim kravljim mlekom.

Volite svoju bebu na sopstveni nacin, koji njemu odgovara, jer bebi je pre svega potrebn a ljubav, bez zadnjih misli. Pre svega znajte da mu je neophodna vasa ljubav i prisustvo, a dojenje predstavlja samo >mali deo toga.

Trenutni odeljak: Saveti
POGLEDAJTE JOS:


2005-11-16.  | 

Stara i nova pravila

Neka pravila koja su ranije vazila za period trudnoce nemora da znaci da su i danas na snazi. Onog momenta kada saznate sa ste u drugom stanju, i kada to kazete jednom krugu ljudi svi ce vam davati neke savete. Naravno svi dobri saveti su dobrodosli ali se od nekih i klonite.2006-07-24.  | 

Više od mame i tate

Ljubav, ljubav, ljubav. Ona pokreće svet. Ona stvara porodicu. Zašto onda izgleda da se Vaša ljubav ili Vaš ljubavni život kakav poznajete, rasprši poput bebinog pudera onog trenutka kad dobijete bebu? Da budemo iskreni, umorni ste, iscrpljeni, i postoje velike šanse da će Vam beba povratiti po ramenu dok je nosite.2005-12-21.  | 

Saveti koji su uvek aktivni

Drage mame evo par saveta za vas koji su uvek aktuelni. Verovatno neke od njih vec praktikujete, ali nije lose da nesto i novo naucite.2006-05-10.  | 

7 znakova da vas vase dete voli

1. Vasa beba neprekidno gleda u vase oci – ona se zapravo trudi da zapamti vas lik. Vasa beba ne razume nista vise u vezi ovog sveta, ali ono sto sigurno zna jeste da ste vi veoma vazni za njega.2006-02-02.  | 

Veza sa Vasom bebom: deset saveta koji bi mogli da pomognu

Povezivanje  sa Vasom bebom je ljubavni proces koji pomaze u formiranju veze ili emocionalne konekcije sa Vasom bebom. Za mnoge roditelje povezivanje je direktna osetljivost koja se desava tokom prvih sati ili dana zivota.  Ipak, za Vasu bebu veza nije samo trenutak.
Cilibarske ogrlice za bebe

Reklamirajte Va biznis po najniim cenama u Srbiji. Popusti su svuda oko Vas, pronađite ih sa aplikacijom 'Lovac na popuste'.


TV Program

ExYu Radio stanice online

     

 

Copyright www.mojabeba.com  Sva prava zadrzana.   design by IMS