MojaBeba.com

portal za roditelje i trudnice

 

 

 

 

Kratak sadržaj
1. Trudnoca & Porodjaj
2. Moja beba
3. Kutak za mame
4. Kutak za tate
5. Pitajte strucnjake
6. Vasa iskustva
7. Saveti
8. Vesti & Obavestenja
9. Pisma citalaca
10. Promocija proizvoda
11. Pampers vesti
12. Maticne celije

Rent A Car Kragujevac

Pirotehnika Piro-Mania


 
POSLOVNI ADRESAR
 
auto oglasi


 

Pretraga sajta:

Loading
Trenutni odeljak: Saveti


2007-07-29. Vi ste dobra majka iako ne dojite

Ako dakle, ne mozete da dojite nemojte zbog toga osecati nikakvu krivicu, i ni za trenutak nemojte pomisliti da niste dobra majka.

Ovo nece imati nikakav znacaj, nikakve posledice na fizicki ili intelektualni razvoj vaseg deteta, nece skoditi njegovom zdravlju, nece doprinositi pojavi bolesti, i ni u cemu nece ometati njegovu sposobnost da bude srecno.Ne postoji u majcinom  mleku neki tajanstveni nepoznati princip koji bi predstavljao kljuc za srecno odrastanje.

Dojke jeste dobar posrednik izmedju majke i bebe, ali nije jedini.

Ako ne zelite da dojite, nemojte to ni ciniti. Samo vi i niko drugi treba da izabere svoj nacin veze sa novorodjencetom, pri cemu je, smatram, najvaznije da budete ono sto jeste.

Lekari su duzni da vam kazu istinu a to je: da je majcino mleko zaista najbolja hrana za bebu: ali da u vecini slucajeva izbor nije toliko vazan i da ce bebe isto tako dobro napredovati i sa prilagodjenim kravljim mlekom.

Volite svoju bebu na sopstveni nacin, koji njemu odgovara, jer bebi je pre svega potrebn a ljubav, bez zadnjih misli. Pre svega znajte da mu je neophodna vasa ljubav i prisustvo, a dojenje predstavlja samo >mali deo toga.

Trenutni odeljak: Saveti
POGLEDAJTE JOS:


2006-01-22.  | 

Sta decu cini srecnom?

Dragi roditelji ili svi oni koji su na putu da to budu ili svi oni koji zele da budu roditelji, ovo je pravi kutak za Vas da procitate sta Vase dete, plod Vase ljubavi, cini srecnim!2006-09-08.  | 

Dete i skola

Znamo da jutra kada vaša deca idu u školu mogu biti veoma stresna, počevši od čuvene dileme "šta da spremim za doručak", preko toga da budite decu po 20 minuta, pa sve do vrištanja pred zauzetim kupatilom i trke s vremenom. Kako da sebi i svom detetu školski Ĺľivot učinite lakšim i prijatnijim?2006-02-13.  | 

Da li je O.K. udariti dete po guzi?

Ovo je dilema koja muci narocito novopecene roditelje, i verovatno je to pitanje koje sebi postavljaju svaki put kada njihovi malisani postanu pomalo nevaljali.

Ponekad se deca ponasaju tako kao da testiraju granicu tolerancije svojih roditelja. Pojedini roditelji smatraju da dete u takvim slucajevima treba da dobije malo po guzi, neki smatraju da je to krajnja mera, dok pojedini smatraju da to nikako ne treba raditi.2007-08-31.  | 

Estetski problemi u dojenju

Dojenje ima veoma malo nedostataka, pogotovo ne mozemo reci da upropascava dojke. Opet kazem, kompletno dojenje danas kratko traje, pa mozete bebu poceti da odbijate sa dojke u toku treceg meseca, da biste krajem istog prestali sa dojenjem.2005-12-18.  | 

Sigurna ljubav posle porodjaja

Vecina zena ne zeli odmah ponovo da zatrudni pa stoga je neophodno da sprovedete adekvatne mere zastite. Nije tacno da zena dok doji i to prvih meseci nakon porodjaja ne moze da ostane trudna. Ipak mnoge zene to ne znaju i reskiraju. Nazalost vecina zena nije dovoljno informisana, pa im se desava ponovno zacece.
Cilibarske ogrlice za bebe

Reklamirajte Vaš biznis po najnižim cenama u Srbiji. Popusti su svuda oko Vas, pronađite ih sa aplikacijom 'Lovac na popuste'.


TV Program

ExYu Radio stanice online

     

 

Copyright © www.mojabeba.com  Sva prava zadrzana.   design by IMS