MojaBeba.com

portal za roditelje i trudnice

 

 

 

 

Kratak sadržaj
1. Trudnoca & Porodjaj
2. Moja beba
3. Kutak za mame
4. Kutak za tate
5. Pitajte strucnjake
6. Vasa iskustva
7. Saveti
8. Vesti & Obavestenja
9. Pisma citalaca
10. Promocija proizvoda
11. Pampers vesti
12. Maticne celije

Rent A Car Kragujevac

Pirotehnika Piro-Mania


 
POSLOVNI ADRESAR
 
auto oglasi


 

Pretraga sajta:

Loading
Trenutni odeljak: Saveti


2007-07-29. Vi ste dobra majka iako ne dojite

Ako dakle, ne mozete da dojite nemojte zbog toga osecati nikakvu krivicu, i ni za trenutak nemojte pomisliti da niste dobra majka.

Ovo nece imati nikakav znacaj, nikakve posledice na fizicki ili intelektualni razvoj vaseg deteta, nece skoditi njegovom zdravlju, nece doprinositi pojavi bolesti, i ni u cemu nece ometati njegovu sposobnost da bude srecno.Ne postoji u majcinom  mleku neki tajanstveni nepoznati princip koji bi predstavljao kljuc za srecno odrastanje.

Dojke jeste dobar posrednik izmedju majke i bebe, ali nije jedini.

Ako ne zelite da dojite, nemojte to ni ciniti. Samo vi i niko drugi treba da izabere svoj nacin veze sa novorodjencetom, pri cemu je, smatram, najvaznije da budete ono sto jeste.

Lekari su duzni da vam kazu istinu a to je: da je majcino mleko zaista najbolja hrana za bebu: ali da u vecini slucajeva izbor nije toliko vazan i da ce bebe isto tako dobro napredovati i sa prilagodjenim kravljim mlekom.

Volite svoju bebu na sopstveni nacin, koji njemu odgovara, jer bebi je pre svega potrebn a ljubav, bez zadnjih misli. Pre svega znajte da mu je neophodna vasa ljubav i prisustvo, a dojenje predstavlja samo >mali deo toga.

Trenutni odeljak: Saveti
POGLEDAJTE JOS:


2006-09-08.  | 

Dete i skola

Znamo da jutra kada va┼ía deca idu u ┼íkolu mogu biti veoma stresna, počev┼íi od čuvene dileme "┼íta da spremim za doručak", preko toga da budite decu po 20 minuta, pa sve do vri┼ítanja pred zauzetim kupatilom i trke s vremenom. Kako da sebi i svom detetu ┼íkolski ┼żivot učinite lak┼íim i prijatnijim?2007-07-29.  | 

Vi ste dobra majka iako ne dojite

Ako dakle, ne mozete da dojite nemojte zbog toga osecati nikakvu krivicu, i ni za trenutak nemojte pomisliti da niste dobra majka.2006-08-31.  | 

Buduca majka

Ovo je vreme razmisljanja i planiranja trudnoce. U svakom slucaju preporucuje se da izbegavate pusenje, alcohol, kao i uzimanje stetnih lekova. Ovo se posebno odnosi na hronicne bolesti (epilepsija), gde  potencijalno stetne lekove treba zameniti jos pre trudnoce za manje stetne ili one koji nisu stetni uopste.2006-05-23.  | 

Saveti za uspešno dojenje

Dobro je za ┼żenu koja ┼żeli da doji svoje dete da ┼íto vi┼íe nauči o tome pre porođaja, dok jo┼í nije izmorena od no┼íenja bebe non-stop. Sledeći saveti Vam mogu pomoći za bolje dojenje:2005-12-21.  | 

Saveti koji su uvek aktivni

Drage mame evo par saveta za vas koji su uvek aktuelni. Verovatno neke od njih vec praktikujete, ali nije lose da nesto i novo naucite.
Cilibarske ogrlice za bebe

Reklamirajte VaÜ biznis po najni×im cenama u Srbiji. Popusti su svuda oko Vas, pronađite ih sa aplikacijom 'Lovac na popuste'.


TV Program

ExYu Radio stanice online

     

 

Copyright ę www.mojabeba.com  Sva prava zadrzana.   design by IMS