MojaBeba.com

portal za roditelje i trudnice

 

 

 

 

Kratak sadržaj
1. Trudnoca & Porodjaj
2. Moja beba
3. Kutak za mame
4. Kutak za tate
5. Pitajte strucnjake
6. Vasa iskustva
7. Saveti
8. Vesti & Obavestenja
9. Pisma citalaca
10. Promocija proizvoda
11. Pampers vesti
12. Maticne celije

Rent A Car Kragujevac

Pirotehnika Piro-Mania


 
POSLOVNI ADRESAR
 
auto oglasi


 

Pretraga sajta:

Loading
Trenutni odeljak: Saveti


2007-07-29. Vi ste dobra majka iako ne dojite

Ako dakle, ne mozete da dojite nemojte zbog toga osecati nikakvu krivicu, i ni za trenutak nemojte pomisliti da niste dobra majka.

Ovo nece imati nikakav znacaj, nikakve posledice na fizicki ili intelektualni razvoj vaseg deteta, nece skoditi njegovom zdravlju, nece doprinositi pojavi bolesti, i ni u cemu nece ometati njegovu sposobnost da bude srecno.Ne postoji u majcinom  mleku neki tajanstveni nepoznati princip koji bi predstavljao kljuc za srecno odrastanje.

Dojke jeste dobar posrednik izmedju majke i bebe, ali nije jedini.

Ako ne zelite da dojite, nemojte to ni ciniti. Samo vi i niko drugi treba da izabere svoj nacin veze sa novorodjencetom, pri cemu je, smatram, najvaznije da budete ono sto jeste.

Lekari su duzni da vam kazu istinu a to je: da je majcino mleko zaista najbolja hrana za bebu: ali da u vecini slucajeva izbor nije toliko vazan i da ce bebe isto tako dobro napredovati i sa prilagodjenim kravljim mlekom.

Volite svoju bebu na sopstveni nacin, koji njemu odgovara, jer bebi je pre svega potrebn a ljubav, bez zadnjih misli. Pre svega znajte da mu je neophodna vasa ljubav i prisustvo, a dojenje predstavlja samo >mali deo toga.

Trenutni odeljak: Saveti
POGLEDAJTE JOS:


2006-05-07.  | 

Čestitamo Vam rođenje bebe – posebne bebe!

Piše: Suzana Linić

Članak posvećujem svojoj prijateljici i psihologu gospođi Jadranki Novak, kao mali znak zahvalnosti za pomoć našoj porodici, iako znam da je njoj najveće hvala ljubav i zdrav napredak “naše” dece – njima je posvetila ceo svoj život.

Hvala mojoj porodici i majci na velikoj podršci i pomoći.

Najsrećniji i najtužniji dan Vašeg života?2006-05-10.  | 

7 znakova da vas vase dete voli

1. Vasa beba neprekidno gleda u vase oci – ona se zapravo trudi da zapamti vas lik. Vasa beba ne razume nista vise u vezi ovog sveta, ali ono sto sigurno zna jeste da ste vi veoma vazni za njega.2005-12-03.  | 

Pobediti strah od injekcije

Vecina ljudi se plasi injekcija. Prema istrazivanju evropskih naucnika oko 60 odsto odraslih kao jednu od najbolnijih uspomena iz detinjstva je upravo primanje injekcije.

Detetov strah od injekcije koji ce ga pratiti kroz zivot, savetuju strucnjaci da moze da se pobedi na nekoliko nacina.2006-05-23.  | 

Saveti za uspešno dojenje

Dobro je za ženu koja želi da doji svoje dete da što više nauči o tome pre porođaja, dok još nije izmorena od nošenja bebe non-stop. Sledeći saveti Vam mogu pomoći za bolje dojenje:2006-01-29.  | 

Odvikavanje od sisanja

Odmah na pocetku vazno je reci da dobar plan moze pomoci da brzo i lako, kao i bez stresa odviknete svoju bebu.

Za dete je prestanak dojenja uvek neprijatan, ali i za majku on predstavlja stres, jer se svaka majka plasi da ce ostati bez tako dragocenog kontakta sa svojom bebom.
Cilibarske ogrlice za bebe

Reklamirajte Va biznis po najniim cenama u Srbiji. Popusti su svuda oko Vas, pronađite ih sa aplikacijom 'Lovac na popuste'.


TV Program

ExYu Radio stanice online

     

 

Copyright www.mojabeba.com  Sva prava zadrzana.   design by IMS