MojaBeba.com

portal za roditelje i trudnice

 

 

 

 

Kratak sadržaj
1. Trudnoca & Porodjaj
2. Moja beba
3. Kutak za mame
4. Kutak za tate
5. Pitajte strucnjake
6. Vasa iskustva
7. Saveti
8. Vesti & Obavestenja
9. Pisma citalaca
10. Promocija proizvoda
11. Pampers vesti
12. Maticne celije

Rent A Car Kragujevac

Pirotehnika Piro-Mania


 
POSLOVNI ADRESAR
 
auto oglasi


 

Pretraga sajta:

Loading
Trenutni odeljak: Kutak za tate


2007-05-01. Ljubav i posle dolaska bebe

Cesto se novi roditelji jako trude da ponovo uspostave fizicku i emotivnu bliskost koju su imali pre rodjenja deteta. Umor, obaveze i brige neprijatelj su erotske napetosti.

Rec je izuzetno sredstvo komunikacije, kojim je moguce iskazati stanje duha i emocije. To doprinosi jacanju veze i pomaze parovima da se ponovo pronadju. Milovanje stimulise lucenje za zdravlje vaznog hormona endorfina, koji opusta i siri telom osecaj prijatnosti, ono se ne mora zavrsiti kompletnim odnosom. Usta su jedna od najvaznijih erogenih zona naseg tela. Od pocetka povezana su sa zdravim osecanjem zadovoljstva. Zagrljaj je gest podstreka koji priblizava muskarca zeni. U prvo vreme posle rodjenja deteta moze se dogoditi da muskarac zensko telo automatski veze za sliku majke, tj. osobe koja doji, a ne sliku voljene partnerke. Zato ne zaboravite tate da pohvalite haljinu majke, zadivite je cudesnom vecerom i jednostavno bice vam kao pre.

Trenutni odeljak: Kutak za tate
POGLEDAJTE JOS:


2011-03-15.  | 

Šta je uzrok sterilnosti kod muškaraca?

┼áta je uzrok sterilnosti kod mu┼íkaraca? Dosta mu┼íkaraca danas nailazi na ovu te┼íkoću. Problem sa njihovim sterilitetom predstavlja pozadinu polovine prijavljenih slučajeva svih vrsta neplodnosti.

Bitni su kako kvalitet tako i kvantitet sperme tj. spermatozoida. Mu┼íkarac je izlo┼żen riziku od steriliteta ukoliko je broj spermatozoida manji od 20 miliona na 1ml, a sterilan ukoliko je taj broj ispod 500 000.2006-06-18.  | 

Kako da budete savršen tata

Sad kad ste otac, svi će očekivati da se pona┼íate kao takav! Nekoliko lekcija o roditeljstvu mo┼że da pomogne, ali na ┼żalost to nije uvek opcija. Sve je u praksi. Da bismo Vam pomogli već na početku, pitali smo grupu mama ┼íta su one očekivale od svojih partnera u prvim danima.2011-02-09.  | 

Nove tate

Nove tateBeba je tu! Čestitamo! Liči li na Vas? Ili na suprugu? Kako uzbudljiv trenutak za celu porodicu. I sada, ┼íta je na Vama da činite?

Ne postoji uputstvo za tate. Morate da učite sve vreme i usput. Supruzi i bebi je potrebna sva Va┼ía ljubav i podr┼íka kada stignu kući. Budite strpljivi sa oboje. Ne budite nervozni i frustrirani kada beba počne da plače. Ona plače jer ne postoji drugi način da Vam stavi do znanja ┼íta joj treba. Uzmite slobodne dane na poslu ili odmor i poka┼żite svim rođacima i prijateljima taj smotuljak radosti.2010-09-29.  | 

Seksualni ┼żivot novopečenog tate

Koliko treba da čekamo pre nego ┼íto počnemo opet upra┼żnjavati seks?

Seksualni ┼żivot novopečenog tateAko pitate lekara ili babicu reći će Vam oko ┼íest nedelja. Ali, to je stvar izbora; ne čekaju svi toliko dugo i nisu svi spremni tako rano. Verovatno će partner morati da pričeka ako je urađena epiziotomija ili je do┼ílo do cepanja vagine; potrebno je vreme da rana zaceli. Ali, ako je supruga lako pro┼íla na porođaju, osetiće se spremnom i ranije. To je prvi put nakon ogromnog iskustva (porođaja) i morate biti pa┼żljivi i strpljivi. I naravno, ako partner oseća bilo kakve bolove, stanite.2007-03-26.  | 

Osecaj ocinstva tokom trudnoce

Buduci ocevi - mislim na muskarce koji treba da dobiju prvo dete - prisustvuju casovima priprema za porodjaj. Posto ih nije lako navesti da progovore, u nekim porodilistima im se cak posvecuju posebni casovi da bi se oni u potpunosti ukljucili.
Cilibarske ogrlice za bebe

Reklamirajte VaÜ biznis po najni×im cenama u Srbiji. Popusti su svuda oko Vas, pronađite ih sa aplikacijom 'Lovac na popuste'.


TV Program

ExYu Radio stanice online

     

 

Copyright ę www.mojabeba.com  Sva prava zadrzana.   design by IMS