MojaBeba.com

portal za roditelje i trudnice

 

 

 

 

Kratak sadržaj
1. Trudnoca & Porodjaj
2. Moja beba
3. Kutak za mame
4. Kutak za tate
5. Pitajte strucnjake
6. Vasa iskustva
7. Saveti
8. Vesti & Obavestenja
9. Pisma citalaca
10. Promocija proizvoda
11. Pampers vesti
12. Maticne celije

Rent A Car Kragujevac

Pirotehnika Piro-Mania


 
POSLOVNI ADRESAR
 
auto oglasi


 

Pretraga sajta:

Loading
Trenutni odeljak: Kutak za tate


2006-06-07. Tate - 11 saveta kako da i na daljini ostanete u kontaktu sa vašim detetom

Ako Vas posao odvaja od Vašeg deteta češće nego što biste hteli, ove zanimljive ideje će pomoći da Vi i beba podelite vreme iako ste kilometrima daleko.

 

1. Ako imate svoj omiljeni parfem, kapnite malo na njen jastuk kako bi je podsećao na Vas.

2. Kupite ili sami napravite stikere na kojima ćete napisati Vaše i ime Vašeg deteta i zalepite ih na imena karaktera u knjizi. Takođe možete da zalepite slike Vas i Vašeg deteta preko njihovih slika. Uvijte knjigu i recite joj da je otvori prve noći kad ste na putu.

 

3. Snimite kasetu na kojoj ćete Vi čitati priče pred spavanje.

 

4. Pošaljite poštom ili mail-om dokumentarac o tome šta radite preko dana kada ste odsutni. Tu uključite i Vašu ishranu, način putovanja itd. Neka i Vaše dete to uradi.

5. Lansirajte napad razglednica - šaljite razglednicu za svaki dan u nedelji. Probajte da nađete neke zabavne ili neobične.

 

6. Uključite iznenađenja u Vaša pisma - strane valute, podmetače, figurice, Vaše crteže, latice cveća, konfete, slike iz novina, markice ili autobuske karte - da pokažete da mislite na nju.

 

7. Ako i Vi i Vaše dete imate pristup internetu, pošaljite joj neke online razglednice.  (BBC's Cbeebies site at www.bbc.co.uk/cbeebies poseduje veliki izbor). ima dosta sajtova sa velikim izborom razglednica.

8. Pronađite originalne stvari na kojima ćete pisati - papir u njenoj omiljenoj boji, stikere ili slike stvari koje Vaše dete voli.

9. Pošaljite kući nešto para kako bi Vaše dete otišlo u zoološki vrt ili na zatvoreno igralište.

10. Ukoliko kući posedujete telefon sa spikerfonom, recite svojoj supruzi da telefon stavi na sto za vreme večere tako da možete “zajedno večerati”.

11. Pre nego što odete, sakrijte neka “blaga” po kući - to mogu biti neke igračke, stikeri, čokoladice itd. Nacrtajte mapu gde ste sve to sakrili, a onda je pošaljite. Ukoliko imate bežični telefon možete da pričate i da Vašem detetu dajete nagoveštaje dok je u potrazi za sakrivenim stvarima.
Trenutni odeljak: Kutak za tate
POGLEDAJTE JOS:


2006-10-23.  | 

Prvo iskustvo

Po zakonu prirode krunisanje ljubavi izmedju dvoje koji se vole je rodjenje deteta. U vecem broju slucajeva trudnoca supruge se odvija bez kompikacija kao i sam porodjaj. Ali `tate` nije sve bas tako jednostavno. Drugo stanje kao i post porodjajni period u zivotu svake majke je veoma bitan momenat. Zato je svakoj majci potrebno razumevanje, paznja, kao i maksimalno ucestvovanje oko podizanja bebe.2011-02-09.  | 

Nove tate

Nove tateBeba je tu! Čestitamo! Liči li na Vas? Ili na suprugu? Kako uzbudljiv trenutak za celu porodicu. I sada, šta je na Vama da činite?

Ne postoji uputstvo za tate. Morate da učite sve vreme i usput. Supruzi i bebi je potrebna sva Vaša ljubav i podrška kada stignu kući. Budite strpljivi sa oboje. Ne budite nervozni i frustrirani kada beba počne da plače. Ona plače jer ne postoji drugi način da Vam stavi do znanja šta joj treba. Uzmite slobodne dane na poslu ili odmor i pokažite svim rođacima i prijateljima taj smotuljak radosti.2009-08-28.  | 

Kratka „terapija“ za mlade očeve

Vreme

Kratka terapija za mlade očeveNajbolji način da se oslobodite strahova vezanih za bebu jeste da provodite sa njom što više vremena. Naravno, na ovaj način uspostavićete najbolji kontakt sa njom, pozitivno ćete uticati ne samo na emotivni već i na njen kompletni razvoj.2006-07-07.  | 

Pet mitova o očinstvu

Uverenja i istine
Ako ste poput većine novopečenih očeva, verovatno imate i neke pretpostavke o kojima ne pričate o tome šta po vama znači biti otac. Te ideje su usađene u vašim iskustvima sa vašim ocem i u tome šta vi smatrate da okolina očekuje od oca. Na žalost, postoji malo izvora koji mogu da pomognu muškarcu da promisli o ovim temama ili testira te opšte mitove. Mada što više ispitujete i razumevate vaša neizgovorena očekivanja očinstva to su vam veće šanse da postanete otac kakav želite da budete.2011-12-17.  | 

Otac udovac

Otac udovacIgrom sudbine ste izgubili suprugu, a ostali ste sa jednim ili više dece? Plašite se da li ćete uspeti, da li ćete uraditi sve kako treba? Skoro svi očevi, koji se nađu u ovakvoj situaciji, se pitaju isto.

Posao Vam se čini besmislenim. Gde god da radite, Vaše odsustvo će pokriti kolege te se neće osetiti, ali Vaša deca hoće. Morate postaviti prioritete. Ako se ne posvetite deci, koja Već pate zbog gubitka majke, možete im uzrokovati još veći bol. Negujte uspomenu na majku. Ne dozvolite da je deca zaborave. Vremenom će možda preboleti, ali ne treba da je puste zaboravu. Na taj način ćete ostvariti jaku vezu sa svojom decom i moći ćete da se oslonite jedni na druge u teškim situacijama.
Cilibarske ogrlice za bebe

Reklamirajte Va biznis po najniim cenama u Srbiji. Popusti su svuda oko Vas, pronađite ih sa aplikacijom 'Lovac na popuste'.


TV Program

ExYu Radio stanice online

     

 

Copyright www.mojabeba.com  Sva prava zadrzana.   design by IMS